can't run scripts - page 2 - General Help and Assistance on using CHDK stable releases - CHDK Forum supplierdeeply

can't run scripts

  • 12 Replies
  • 4095 Views
Re: can't run scripts
« Reply #10 on: 15 / August / 2013, 22:11:35 »
Advertisements
Yes, I've apparently done something wrong.  It might be as simple as "something's in the wrong place".  But if everything looks reasonable, it must be something invisible like the partitioning or formatting.
The problem you had when in the script menu is caused by CHDK not being able to find the  FSELECT.FLT file in the MODULES directory.
Weird, it's there.  Oh well, time for try #2.

Does this look like the right file?  I downloaded it from http://mighty-hoernsche.de (CHDK-SVN Autobuild Download) a few days ago.
Code: [Select]
-rw-rw-r-- 1 eben eben 666982 Aug  1 18:39 sx1-201a-1.2.0-2999-full_BETA.zip
eben@pc:~/torrent/chdk$ unzip -l sx1-201a-1.2.0-2999-full_BETA.zip
...
---------                     -------
  1919970                     211 files

Quote
Incidentally,   when CHDK boots do you see the round CHDK icon (like the one on the top of the wiki page) or just the text box with filename and data info?
Solid red box with white text:
Code: [Select]
CHDK version ''CHDK 1.2.0 -2999-0'
  Build : Aug  1 2013 22:54:22
      Camera: sx1 - 201a
I had to restart the camera a bunch of times to transcribe that, so I might have missed something.

Re: can't run scripts
« Reply #11 on: 15 / August / 2013, 23:29:16 »
Solid red box with white text:
Its loaded from the SD card - if you don't see it then you are clearly not accessing a properly formatted SD card and all your other problems arise from that AFAIK.
Code: [Select]
CHDK version ''CHDK 1.2.0 -2999-0'
  Build : Aug  1 2013 22:54:22
      Camera: sx1 - 201a
I had to restart the camera a bunch of times to transcribe that, so I might have missed something.

That's okay ..  that should be there .. but my question was whether you see this logo as part of the boot sequence ?  It looks like this :


If not, then you are clearly not able to access the SD card correctly.

Ported :   A1200    SD940   G10    Powershot N    G16

Re: can't run scripts
« Reply #12 on: 16 / August / 2013, 20:40:23 »
Solid red box with white text:
Code: [Select]
CHDK version ''CHDK 1.2.0 -2999-0'
  Build : Aug  1 2013 22:54:22
      Camera: sx1 - 201a

That's okay ..  that should be there .. but my question was whether you see this logo as part of the boot sequence ?  It looks like this :


If not, then you are clearly not able to access the SD card correctly.
Thank you thank you.  I re-did the card from scratch, and the second time it worked.  The first time, "BOOTDISK" disappeared. Yay, scripts work.

 

Related Topics