KAP & UAV Exposure Control Intervalometer Script - page 102 - Completed and Working Scripts - CHDK Forum  

KAP & UAV Exposure Control Intervalometer Script

  • 1056 Replies
  • 200650 Views
Re: KAP & UAV Exposure Control Intervalometer Script
« Reply #1010 on: 28 / December / 2018, 21:36:22 »
Advertisements
@waterwingz -- yes, I can find the /gen/cnf_core file using the CHDK file browser (see pic below)

@reyalp -- the canon firmware was 1.00d

Firmware Ver GM1.00D (1.0.0.0)
Adj Ver.005.004
Version 1.00D
Build Mar 29 2010 09:09:55

*

Online reyalp

  • ******
  • 11752
Re: KAP & UAV Exposure Control Intervalometer Script
« Reply #1011 on: 28 / December / 2018, 22:09:25 »
Don't forget what the H stands for.

Re: KAP & UAV Exposure Control Intervalometer Script
« Reply #1012 on: 30 / December / 2018, 19:39:33 »
Thanks. Test build in the A3000 porting thread: https://chdk.setepontos.com/index.php?topic=5593.msg138862#msg138862
To close the loop in this thread, the issue reported about the script halting while trying to load the /gen/cnf_core file was fixed here by freeing up more memory in the specific camera's port.
Ported :   A1200    SD940   G10    Powershot N    G16

Re: KAP & UAV Exposure Control Intervalometer Script
« Reply #1013 on: 08 / January / 2019, 02:20:30 »
Hi @waterwingz, would you mind taking a look at the attached log?  When the Shot Interval is set to [Fast], the Shot Sync LED stays ON a little longer than a second.  In [Burst] mode, the LED drops under a second; but it turns ON twice between shots. TIA!


Re: KAP & UAV Exposure Control Intervalometer Script
« Reply #1014 on: 08 / January / 2019, 21:28:05 »
Hi @waterwingz, would you mind taking a look at the attached log?  When the Shot Interval is set to [Fast], the Shot Sync LED stays ON a little longer than a second.  In [Burst] mode, the LED drops under a second; but it turns ON twice between shots. TIA!
It's been a while since I've looked at the script's Fast & Burst modes. 

The behavior shown in your log is strange - when shooting in Burst mode it fails to reach the hook_shoot.is_ready point within 2 seconds of pressing shoot_full on every second shot.   It's also taking up to five seconds between shots when it should be shooting in under a second. 

This might cause what seems like the extra LED "on" pulses you are seeing between shots.

Why it does that I don't know.  I have not seen this behavior before on any other cameras so it does make me wonder if the shoot hooks are correctly located in your port?   

I take a look at it again later today or tomorrow.
Ported :   A1200    SD940   G10    Powershot N    G16

Re: KAP & UAV Exposure Control Intervalometer Script
« Reply #1015 on: 08 / January / 2019, 22:37:28 »
@waterwingz, did you have a chance to look into this behavior?
« Last Edit: 10 / January / 2019, 12:30:00 by cagiva »

*

Offline srsa_4c

  • ******
  • 3818
Re: KAP & UAV Exposure Control Intervalometer Script
« Reply #1016 on: 10 / January / 2019, 13:06:29 »
@cagiva
Please run the hooktest.lua script (part of the CHDK full package) and upload the log it creates.

Re: KAP & UAV Exposure Control Intervalometer Script
« Reply #1017 on: 10 / January / 2019, 13:26:32 »
@srsa_4c, attached the log file generated by hooktest.lua script. Thanks!
« Last Edit: 10 / January / 2019, 13:28:04 by cagiva »


*

Offline srsa_4c

  • ******
  • 3818
Re: KAP & UAV Exposure Control Intervalometer Script
« Reply #1018 on: 10 / January / 2019, 13:31:46 »
@srsa_4c, attached the log file generated by hooktest.lua script. Thanks!
That's not it, look for hooktest.log .

Re: KAP & UAV Exposure Control Intervalometer Script
« Reply #1019 on: 10 / January / 2019, 13:36:54 »
@srsa_4c

Sorry, my bad.  Here is the correct one.

 

Related Topics