A1400 porting thread - page 2 - DryOS Development - CHDK Forum supplierdeeply

A1400 porting thread

  • 130 Replies
  • 25639 Views
Re: A1400 porting thread
« Reply #10 on: 23 / December / 2013, 06:59:25 »
Advertisements
some time its booting some time its not

it has some code on screen

ps0:0X500b20d

ps1:0Xfff40010  ( this on is changing like counter

ps2: 0x410ac04

MEM : 0Xffffffff
fb:    0
ZB:    0
usb :   0



Re: A1400 porting thread
« Reply #11 on: 23 / December / 2013, 07:18:51 »
now its booting  every time i power it on 

no raw images   ill check other options and post back

kindly guide to me for testing  this step by step if you can

*

Offline nafraf

  • *****
  • 1308
Re: A1400 porting thread
« Reply #12 on: 23 / December / 2013, 18:58:22 »
some time its booting some time its not

it has some code on screen

ps0:0X500b20d
ps1:0Xfff40010  ( this on is changing like counter
ps2: 0x410ac04
I sent you a new version without those debugging data.
Raw capture worked in previous test, I'll check it later.

Re: A1400 porting thread
« Reply #13 on: 24 / December / 2013, 04:44:03 »
Hi there,

I am new here on the CHDK forum. First a big thanks to everybody working on the development of CHDK, it's an amazing work!
I have in project to build a photogrametric 3D scanning rig with A1400's so if I can be of any help in porting CHDK to this platform, just ask!

I currently have 2 a1400 (firmware 100b). Is there allready an alpha version of the port to be tested?


Re: A1400 porting thread
« Reply #14 on: 24 / December / 2013, 08:18:40 »
big thanx to Nafraf  for support

Start up is smooth 

zebra mode is working   

some times after taking picture camera get hanged and  turn off not sure it turns off or go to sleep mode 

battery levels are not accurate they show fast drop down and in my case its now showing zero %

in alt mode when i open menu focus square keep showing up  it makes it really hard to read menu




Re: A1400 porting thread
« Reply #15 on: 24 / December / 2013, 16:18:58 »
Hi, I'd also like to test the a1400 100b (I checked my camera with acid) build.

Like user markvandenborre , I'm interested in a version with ptp support.

Aside: what version of gcc/binutils are you using to build these (output of "gcc -v" and "gcc -Wl,--version")?

*

Offline nafraf

  • *****
  • 1308
Re: A1400 porting thread
« Reply #16 on: 24 / December / 2013, 20:17:04 »
@mattikariluoma
I sent you the link in a private message.
For instruction for compiling and development tools, this page helps: http://chdk.wikia.com/wiki/For_Developers

Re: A1400 porting thread
« Reply #17 on: 25 / December / 2013, 01:48:05 »
some more test

1  i think my camera is sucking more juice from battery

2 histogram in color mode is not positioned rite i can only see two colors third one is some where below the screen hiding  :-X


3  usb remote working Checked with power cord Attached with computer   ( only if you use two headed usb cable and use cable secondary head

http://bixnet.net/images/Cab-USB-YBlack.jpg   

check link for better understanding


please help me with screen  auto focus keep showing on in menu mode making it very hard to read a navigate through menu





Re: A1400 porting thread
« Reply #18 on: 25 / December / 2013, 04:24:03 »
raw images are working but  for every single image  camera is creating  a new folder  etc_*** tmp

 

Re: A1400 porting thread
« Reply #19 on: 25 / December / 2013, 07:58:34 »
Bracketing is working


HRD Scrip worked well

Motion detaction Scriped worked well

flash mode is working

Apature  over ride is not working

Shutter speed tested up to 60 sec

fast shutter speed i think i am too dumb to figure that out

still focus Square is poping in between menu like a window making it hard to reat


 

Related Topics