Problem loading scripts? - Hello, I'm a NEWBIE - HELP!! (Newbies assistance, User Guides and thank you notes) - CHDK Forum supplierdeeply

Problem loading scripts?

  • 2 Replies
  • 882 Views
Problem loading scripts?
« on: 05 / January / 2014, 11:05:40 »
Advertisements
Hi all,

I've just loaded CHDK onto my S110. It seems to be working fine until I try to load a script. I've installed two .bas scripts into the script folder on the SD card, but when I press "Load script from file" I just get a brief blink on the screen and nothing else happens. Can anyone give me any advice?

Cheers,
Jen

Re: Problem loading scripts?
« Reply #1 on: 05 / January / 2014, 11:37:40 »
but when I press "Load script from file" I just get a brief blink on the screen and nothing else happens. Can anyone give me any advice?
How did you setup your SD card?   

This problem usually means that you have not installed CHDK correctly.  The script menu uses a .flt module to select the script file and if you have not completely installed the CHDK distibution into the correct directories on the SD card then it will not be able to find the module.

Complete info on this is always here :  http://chdk.wikia.com/wiki/Prepare_your_SD_card

The STICK utility is particularly recommended.
Ported :   A1200    SD940   G10    Powershot N    G16

Re: Problem loading scripts?
« Reply #2 on: 05 / January / 2014, 11:51:58 »
Thanks waterwingz,

I reformatted my card to start from scratch and used the STICK app. It now works.

Cheers,
Jen

 

Related Topics