SX600HS porting thread - page 6 - DryOS Development - CHDK Forum

SX600HS porting thread

  • 55 Replies
  • 19008 Views
Re: SX600HS porting thread
« Reply #50 on: 16 / May / 2023, 18:29:39 »
Advertisements
have an sx600 hs, just uploaded the final test build. is "test build expired" to be expected.. very annoying.. but thanks for getting this to work. everything seems to work regardless.

Re: SX600HS porting thread
« Reply #51 on: 16 / May / 2023, 19:57:55 »
Quote
Has anyone confirmed power-on behavior on this cam?
Pressing power or playback with CHDK installed should start the camera in playback mode, holding power should start in rec.

this works on 100d

Re: SX600HS porting thread
« Reply #52 on: 16 / May / 2023, 21:18:58 »
Thanks, that all looks fine.

Has anyone confirmed power-on behavior on this cam?
Pressing power or playback with CHDK installed should start the camera in playback mode, holding power should start in rec.
👍

*

Offline reyalp

  • ******
  • 14098
Re: SX600HS porting thread
« Reply #53 on: 17 / May / 2023, 22:52:37 »
have an sx600 hs, just uploaded the final test build. is "test build expired" to be expected.. very annoying.. but thanks for getting this to work. everything seems to work regardless.
@bitterlake  You have firmware 100d?

If you can confirm that it's generally working (boots, you're able access the CHDK menu, run scripts and shoot) that should be good enough to enable that version in the autobuild.
Don't forget what the H stands for.


Re: SX600HS porting thread
« Reply #54 on: 18 / May / 2023, 01:47:09 »
have an sx600 hs, just uploaded the final test build. is "test build expired" to be expected.. very annoying.. but thanks for getting this to work. everything seems to work regardless.
@bitterlake  You have firmware 100d?

If you can confirm that it's generally working (boots, you're able access the CHDK menu, run scripts and shoot) that should be good enough to enable that version in the autobuild.

Yeah, 100d. Works without an issue as far as I can tell. I have it autobooting, shooting RAW, removing bad pixels, etc.. haven't run into any issues yet.

*

Offline reyalp

  • ******
  • 14098
Re: SX600HS porting thread
« Reply #55 on: 18 / May / 2023, 17:05:39 »
Yeah, 100d. Works without an issue as far as I can tell. I have it autobooting, shooting RAW, removing bad pixels, etc.. haven't run into any issues yet.
Thanks for confirming, I've enabled 100d in the autobuilds, should be available in the next hour or so.
Don't forget what the H stands for.

 

Related Topics


SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal