CAM_MARKET_ISO_BASE - please test - page 2 - General Discussion and Assistance - CHDK Forum

CAM_MARKET_ISO_BASE - please test

  • 23 Replies
  • 5141 Views
*

Offline dvip

  • ****
  • 451
Re: CAM_MARKET_ISO_BASE - please test
« Reply #10 on: 07 / January / 2015, 00:04:31 »
Advertisements
After running isobase.lua I get:

On the SX40HS [100 i]:

BASE=200, set
CAM_MARKET_ISO_BASE 200


On the SX160IS [100 A]:

BASE=200, set
CAM_MARKET_ISO_BASE 200




*

Offline reyalp

  • ******
  • 12589
Re: CAM_MARKET_ISO_BASE - please test
« Reply #11 on: 07 / January / 2015, 00:11:04 »
Thanks, the define is set for both of those cameras now. SX40 since the port was done, SX160 just today.

I'm keeping the list in http://chdk.setepontos.com/index.php?topic=12170.msg119651#msg119651 up to date, no need to retest anything on there.
Don't forget what the H stands for.

*

Offline msl

  • *****
  • 1269
  • A720 IS, SX220 HS 1.01a
    • CHDK-DE links
Re: CAM_MARKET_ISO_BASE - please test
« Reply #12 on: 07 / January / 2015, 08:23:20 »
For the record:

A720 r23, Digic III, CCD, ISO base 100
SX220 r47, Digic IV, CMOS, ISO base 100

msl
CHDK-DE:  CHDK-DE links

*

Offline dvip

  • ****
  • 451
Re: CAM_MARKET_ISO_BASE - please test
« Reply #13 on: 07 / January / 2015, 19:22:34 »
For the record as well:

The  A590IS [101 B]:

BASE=100
no #define needed



*

Offline nafraf

  • *****
  • 1308
Re: CAM_MARKET_ISO_BASE - please test
« Reply #14 on: 07 / January / 2015, 21:57:27 »
sx510 r52, digic IV, ISO base 200
a1400 r52, digic IV, ISO base 200
a495  r43, digic III, ISO base 100

*

Offline reyalp

  • ******
  • 12589
Re: CAM_MARKET_ISO_BASE - please test
« Reply #15 on: 07 / January / 2015, 23:01:35 »
Thanks, added those.
Don't forget what the H stands for.

Re: CAM_MARKET_ISO_BASE - please test
« Reply #16 on: 26 / February / 2015, 10:29:16 »
S110 ==> BASE=200,
CAM_MARKET_ISO_BASE 200
M100 100a, M3 101a, 2*G1x (101a,100e), S110 (103a), SX50 (100c), SX230 (101a), S45,
Flickr https://www.flickr.com/photos/136329431@N06/albums
YouTube https://www.youtube.com/channel/UCrTH0tHy9OYTVDzWIvXEMlw/videos?shelf_id=0&view=0&sort=dd

*

Offline timgor

  • ***
  • 150
Re: CAM_MARKET_ISO_BASE - please test
« Reply #17 on: 28 / March / 2015, 23:05:11 »
I did the test on elph115.
output:
Code: [Select]
switching to rec
BASE=200, set
CAM_MARKET_ISO_BASE 200
press any key to exit


*

Offline reyalp

  • ******
  • 12589
Re: CAM_MARKET_ISO_BASE - please test
« Reply #18 on: 28 / March / 2015, 23:56:22 »
I did the test on elph115.
output:
Code: [Select]
switching to rec
BASE=200, set
CAM_MARKET_ISO_BASE 200
press any key to exit
Thanks, I've set this in 1.3 and 1.4
Don't forget what the H stands for.

Re: CAM_MARKET_ISO_BASE - please test
« Reply #19 on: 06 / August / 2015, 04:38:58 »
sx230hs 101a ==>

BASE=100
no #define needed
M100 100a, M3 101a, 2*G1x (101a,100e), S110 (103a), SX50 (100c), SX230 (101a), S45,
Flickr https://www.flickr.com/photos/136329431@N06/albums
YouTube https://www.youtube.com/channel/UCrTH0tHy9OYTVDzWIvXEMlw/videos?shelf_id=0&view=0&sort=dd

 

Related Topics