New site-wide Theme! What do you think? - page 5 - Forum related topics (including issues) - CHDK Forum
supplierdeeply

Poll

How do you feel about this new theme?

It's great!
9 (40.9%)
It's ok, could use some improvement.
4 (18.2%)
It's ok, but better than the old one.
1 (4.5%)
I prefer the old one.
6 (27.3%)
Bring back the old one. NOW!
1 (4.5%)
Other (type comment below).
1 (4.5%)

Total Members Voted: 22

New site-wide Theme! What do you think?

  • 48 Replies
  • 8565 Views
*

Offline reyalp

  • ******
  • 11801
Re: New site-wide Theme! What do you think?
« Reply #40 on: 21 / March / 2016, 15:48:35 »
Advertisements
FF 42 currently, same result when trying without plugins.
I see the same as srsa's screenshot, FF 45.0.1 and IE11 on windows 7.
Don't forget what the H stands for.

*

Offline eponymous

  • *
  • 38
  • Canon A4000
Re: New site-wide Theme! What do you think?
« Reply #41 on: 22 / March / 2016, 22:11:41 »
I'm not sure I'm seeing what you're seeing..
FF 42 currently, same result when trying without plugins.

edit:
the code tag and the text after it is inside a html <pre> tag - looks like that has a higher priority than other formatting.


That's not the code I see with Safari. See the screen shot.
John

*

Offline reyalp

  • ******
  • 11801
Re: New site-wide Theme! What do you think?
« Reply #42 on: 23 / March / 2016, 00:36:50 »
From the source, it appears to me that the pre tag isn't closed

Note that DOM inspectors (the usual "inspect element" in chrome, firefox etc) often show malformed differently from how it actually came over the wire.
Don't forget what the H stands for.

*

Offline srsa_4c

  • ******
  • 3835
Re: New site-wide Theme! What do you think?
« Reply #43 on: 23 / March / 2016, 13:48:37 »
That's not the code I see with Safari.
That made me curious, so I conducted a little experiment. I used wget to retrieve the previous page of this topic, and used different user agent strings for each attempt. IE11 and Firefox get the bad html (with the broken <pre> tag as reyalp mentioned), webkit-based ones get the good html. wget with its default agent also gets a good page. So, it's a server side issue.


Re: New site-wide Theme! What do you think?
« Reply #44 on: 24 / March / 2016, 05:45:20 »
Sorry about the delay guys, I've been away for a few weeks and have been trying to catch up with stuff.


Can you check if there's any change? I've tested with IE11 on Windows 10, it appears to be ok.
« Last Edit: 25 / March / 2016, 06:32:19 by acseven »

*

Offline reyalp

  • ******
  • 11801
Re: New site-wide Theme! What do you think?
« Reply #45 on: 24 / March / 2016, 13:14:21 »
Can you check if there's any change? I've tested with IE11 on Windows 10, it appears to be ok.
It's OK in firefox for me now.

Code: [Select]
Code!
Not code!
Don't forget what the H stands for.

Re: New site-wide Theme! What do you think?
« Reply #46 on: 24 / March / 2016, 13:14:50 »
Ok, cool.

*

Offline KNEi

  • *
  • 37
  • sx230hs
Re: New site-wide Theme! What do you think?
« Reply #47 on: 25 / March / 2016, 05:35:42 »
Great, I like it :)


*

Offline philmoz

  • *****
  • 3071
    • Photos
Re: New site-wide Theme! What do you think?
« Reply #48 on: 13 / April / 2016, 04:12:10 »
The Member List page format is a bit wonky with the new theme.


Phil.

CHDK ports:
  sx30is (1.00c, 1.00h, 1.00l, 1.00n & 1.00p)
  g12 (1.00c, 1.00e, 1.00f & 1.00g)
  sx130is (1.01d & 1.01f)
  ixus310hs (1.00a & 1.01a)
  sx40hs (1.00d, 1.00g & 1.00i)
  g1x (1.00e, 1.00f & 1.00g)

 

Related Topics