Continuing problems with posting - Forum related topics (including issues) - CHDK Forum

Continuing problems with posting

  • 5 Replies
  • 214 Views
Continuing problems with posting
« on: 09 / August / 2019, 03:51:29 »
Advertisements
Just alerting: that posting images doesn't appear to work (for me) ie I just wasted my time writing a post with a single jpg attachment, that didn't load.
All that happens is the page goes blank when I press post  :(
As I say, just alerting...someone  ;)

Re: Continuing problems with posting
« Reply #1 on: 09 / August / 2019, 10:19:00 »
Just alerting: that posting images doesn't appear to work (for me) ie I just wasted my time writing a post with a single jpg attachment, that didn't load.

This has happened to me in other Forums, but not here ...
That's why I write all texts in an editor before  ;)
M100 100a, M3 101a, 2*G1x (101a,100e), S110 (103a), SX50 (100c), SX230 (101a), 2*S45,
Flickr https://www.flickr.com/photos/136329431@N06/albums
YouTube https://www.youtube.com/channel/UCrTH0tHy9OYTVDzWIvXEMlw/videos?shelf_id=0&view=0&sort=dd

*

Offline koshy

  • *****
  • 841
Re: Continuing problems with posting
« Reply #2 on: 10 / August / 2019, 18:13:28 »
If you can, habitually get yourself to do a Ctrl+A / Ctrl+C (PC) or Cmd+A / Ctrl+C (Mac) on the main form field of anything you submit prior to doing so, it saved me trouble enough times as you can always paste what you had in a second try. What browser/OS did the quirk appear on?
« Last Edit: 11 / August / 2019, 13:37:29 by koshy »

Re: Continuing problems with posting
« Reply #3 on: 11 / August / 2019, 02:13:00 »
@koshy

A Win10 set up using Firefox.

Fully understand your suggestion and others, i.e. compose in a word processor.

All good advice.

Cheers

Garry


*

Offline reyalp

  • ******
  • 12004
Re: Continuing problems with posting
« Reply #4 on: 11 / August / 2019, 16:31:52 »
Moved to issues section and tagging @acseven

edit:
I haven't had problems attaching files or posting recently, but I haven't posting images. Sometimes I get session timeout, but re-posting seems to be OK.
Don't forget what the H stands for.

Re: Continuing problems with posting
« Reply #5 on: 11 / August / 2019, 17:00:12 »
Thanks for the heads up. I’m currently traveling and can’t check if there’s anything I can do really.

In any case, issues like these are tricky to debug and the platform is really not working well enough. The plan is to migrate the forum to a new, more stable platform in a few months time, if everything goes to plan.

 

Related Topics