SD870is (IXUS 860) WIll not power on with a locked SD card... ??? - page 3 - General Help and Assistance on using CHDK stable releases - CHDK Forum supplierdeeply

SD870is (IXUS 860) WIll not power on with a locked SD card... ???

  • 24 Replies
  • 7673 Views
Re: SD870is (IXUS 860) WIll not power on with a locked SD card... ???
« Reply #20 on: 31 / July / 2008, 08:25:03 »
Advertisements
For the SD870, even with the touch icons patch (which is still wonderful!), the face detection can still overwrite the OSD menu. The trick of going into the regular menu and then the CHDK menu works great.

*

Offline PhyrePhoX

  • *****
  • 2254
  • make RAW not WAR
    • PhyreWorX
Re: SD870is (IXUS 860) WIll not power on with a locked SD card... ???
« Reply #21 on: 31 / July / 2008, 08:45:17 »
i'm confused, which patch belongs to where?

*

Offline whoever

  • ****
  • 280
  • IXUS950
Re: SD870is (IXUS 860) WIll not power on with a locked SD card... ???
« Reply #22 on: 31 / July / 2008, 08:58:40 »
i'm confused, which patch belongs to where?
The patch for  SD870is (IXUS 860) is I believe already in the trunk. The patch for SD850is (IXUS 950) is described here. It should be possible to do the same trick for other VxWorks based Ixuses that have TouchW task and taskNameToId() function (pointer to the function will be different of course). One such "candidate" is SD1000 (IXUS 70)

*

Offline gwrtheyrn

  • *
  • 5
  • IXUS 950IS
Re: SD870is (IXUS 860) WIll not power on with a locked SD card... ???
« Reply #23 on: 31 / July / 2008, 13:19:32 »
great, thanks! works great on ixus 950is.
The ultimate solution to the touchwheel problem for ixus 950is and similar exists, but  it's not in the official source yet

huh, the cam must have had a bug or something, when i tried it it worked perfectly. the menu overwriting came back later :D so, sorry for the confusion...


*

Offline whoever

  • ****
  • 280
  • IXUS950
Re: SD870is (IXUS 860) WIll not power on with a locked SD card... ???
« Reply #24 on: 31 / July / 2008, 13:48:16 »
huh, the cam must have had a bug or something, when i tried it it worked perfectly. the menu overwriting came back later :D so, sorry for the confusion...
Well maybe you would then be more specific, i.e. what did you try, what did/didn't work perfectly, what was the bug and when it appeared

 

Related Topics