EOS M3 - Disable LCD Off doesn't work - page 5 - General Help and Assistance on using CHDK stable releases - CHDK Forum supplierdeeply

EOS M3 - Disable LCD Off doesn't work

  • 42 Replies
  • 8972 Views
*

Offline c_joerg

  • *****
  • 1151
Re: EOS M3 - Disable LCD Off doesn't work
« Reply #40 on: 12 / March / 2021, 09:07:53 »
Advertisements
Do you leave the ALT mode after the setting?
M100 100a, M3 101a, G9x II (1.00c), 2*G1x (101a,100e), S110 (103a), SX50 (100c), SX230 (101a), S45,
Flickr https://www.flickr.com/photos/136329431@N06/albums
YouTube https://www.youtube.com/channel/UCrTH0tHy9OYTVDzWIvXEMlw/videos?shelf_id=0&view=0&sort=dd

Re: EOS M3 - Disable LCD Off doesn't work
« Reply #41 on: 12 / March / 2021, 09:29:27 »
Yes; I save the settings with the half-press of the shutter, then exit Alt mode with M-Fn.

*

Offline srsa_4c

  • ******
  • 4426
Re: EOS M3 - Disable LCD Off doesn't work
« Reply #42 on: 14 / March / 2021, 11:06:47 »
If I follow all of the steps to install the firmware, as well as the 4 settings to change to remove the overlays and disable auto-off, this works until I power-off the camera.
Upon power-on, the settings are still set correctly but the display shuts off after 1 minute. Changing the "Disable LCD Off" setting to something, then changing it back to "Always" will address the issue until the next time I power off the camera.
Thanks, that means the trial builds work just like the official builds, the experiment was unsuccessful.
I'll probably post builds with some debug data on screen, sometime later.

 

Related Topics