SX100IS stuck in Playback mode :( - page 3 - General Help and Assistance on using CHDK stable releases - CHDK Forum

SX100IS stuck in Playback mode :(

  • 27 Replies
  • 11287 Views
*

Offline Hacki

  • ****
  • 358
  • SX100
Re: SX100IS stuck in Playback mode :(
« Reply #20 on: 29 / November / 2008, 07:10:44 »
Advertisements
Thanks so much, its way better like that!  :)

One question though: What do you mean by "jogdial support"? I always could use the jogdial for scrolling through the menu or
filebrowser

*

Offline ewavr

  • ****
  • 1057
  • A710IS
Re: SX100IS stuck in Playback mode :(
« Reply #21 on: 29 / November / 2008, 07:22:13 »
One question though: What do you mean by "jogdial support"? I always could use the jogdial for scrolling through the menu or filebrowser

In CHDK menu and CHDK file browser?
P.S. In rev.597 also corrected bug in colors in DNG thumbnail for SX100 and similar cameras.
« Last Edit: 29 / November / 2008, 07:25:08 by ewavr »

*

Offline Hacki

  • ****
  • 358
  • SX100
Re: SX100IS stuck in Playback mode :(
« Reply #22 on: 29 / November / 2008, 07:25:34 »
I'm sorry, apparently my memory played a trick on me. Of course the jogdial didnt work before..  :blink:

Good work. Thanks again.  :)

*

Offline ewavr

  • ****
  • 1057
  • A710IS
Re: SX100IS stuck in Playback mode :(
« Reply #23 on: 29 / November / 2008, 07:33:33 »
Thanks again.  :)

I changed for the week my a710 at sx100is. So, I can resolve some problems associated with DRYOS/sx100is.


*

Offline PhyrePhoX

  • *****
  • 2254
  • make RAW not WAR
    • PhyreWorX
Re: SX100IS stuck in Playback mode :(
« Reply #24 on: 29 / November / 2008, 08:41:54 »
how cool is that :D
perhaps you can help finding the problem in get_edge_file_num in edge_overlay.c it seems to not be able to read the content of a directory - on dryos cameras. see 0000095: edge overlay saving with dryOS - MantisBT
« Last Edit: 29 / November / 2008, 10:28:36 by PhyrePhoX »

*

Offline ewavr

  • ****
  • 1057
  • A710IS
Re: SX100IS stuck in Playback mode :(
« Reply #25 on: 29 / November / 2008, 09:32:18 »
how cool is that :D
perhaps you can help finding the problem in get_edge_file_num in edge_overlay.c it seems to not be able to read the content of a directory - on dryos cameras. see 0000095: edge overlay saving with dryOS - MantisBT

I see only bad coding problem, not in DRYOS:
ReadFastDir returns 8.3 filenames, and only in CAPITAL LETTERS.
So, strncmp(fn,EDGE_FILE_PREFIX,sizeof(EDGE_FILE_PREFIX)-1) == 0 fail in DRYOS, if

#define EDGE_FILE_PREFIX "ed_"

because strncmp() is case-sensitive.

And about 2000 year file time: in core/raw.c present example of setting file time using utime() function (also works in DRYOS now).

*

Offline PhyrePhoX

  • *****
  • 2254
  • make RAW not WAR
    • PhyreWorX
Re: SX100IS stuck in Playback mode :(
« Reply #26 on: 29 / November / 2008, 10:51:20 »
thanks, works like a charm. will be checked in soon.

Re: SX100IS stuck in Playback mode :(
« Reply #27 on: 30 / November / 2008, 15:39:50 »


 

Related Topics