Canon IXUS 900 Ti / Powershot SD900 1.00C Port - page 9 - General Discussion and Assistance - CHDK Forum supplierdeeply

Canon IXUS 900 Ti / Powershot SD900 1.00C Port

  • 262 Replies
  • 145271 Views
Re: Canon IXUS 900 Ti / Powershot SD900 1.00C Port
« Reply #80 on: 30 / December / 2008, 23:36:24 »
Advertisements
sorry about false alarm, all except video seems good again, same video issues as redstorm above, hangs after several seconds and no recorded video
It is better to burn a roll of film than curse the darkness Equip, S100 w/CHDK, SD900 w/CHDK, SD990 w/CHDK & Pentax K2000, Pentax Kr
Flickr:

Re: Canon IXUS 900 Ti / Powershot SD900 1.00C Port
« Reply #81 on: 30 / December / 2008, 23:53:05 »
fast ev switching dosen't seem to work, displays on screen when enabled but will not change with with up or down button like my 500
It is better to burn a roll of film than curse the darkness Equip, S100 w/CHDK, SD900 w/CHDK, SD990 w/CHDK & Pentax K2000, Pentax Kr
Flickr:

*

Offline pixeldoc2000

  • ****
  • 356
  • IXUS900Ti 1.00C, IXUS300HS 1.00D
    • pixel::doc homebase
Re: Canon IXUS 900 Ti / Powershot SD900 1.00C Port
« Reply #82 on: 31 / December / 2008, 05:18:01 »
UPDATE

Beta v14 released.
Look at my first Post for download links and changelog.

fast ev switching dosen't seem to work, displays on screen when enabled but will not change with with up or down button like my 500
Yes, i noticed zoom switch does not work correct... have to look for it.

sorry about false alarm, all except video seems good again, same video issues as redstorm above, hangs after several seconds and no recorded video
Great!

Re: Canon IXUS 900 Ti / Powershot SD900 1.00C Port
« Reply #83 on: 31 / December / 2008, 10:05:01 »
also tried to enable user menu, up /down buttons also don't work in this area, can't select menu line for pasting, most likely same issue as fast ev switching
It is better to burn a roll of film than curse the darkness Equip, S100 w/CHDK, SD900 w/CHDK, SD990 w/CHDK & Pentax K2000, Pentax Kr
Flickr:


Re: Canon IXUS 900 Ti / Powershot SD900 1.00C Port
« Reply #84 on: 31 / December / 2008, 17:34:43 »
I loaded the latest release CHDK on to my sd500 # 0.9.0-666 and it still provides shutter speed and f stop display at the bottom of the screen, it can't be turned off, no space for it in OSD layout editor??
« Last Edit: 31 / December / 2008, 17:36:17 by hnikesch »
It is better to burn a roll of film than curse the darkness Equip, S100 w/CHDK, SD900 w/CHDK, SD990 w/CHDK & Pentax K2000, Pentax Kr
Flickr:

Re: Canon IXUS 900 Ti / Powershot SD900 1.00C Port
« Reply #85 on: 31 / December / 2008, 22:47:42 »
Uploaded V14 to SD900 and took 20 test shots in CRW format. Canon ZoomBrowser 5.8.0.74 could make sense of one of them but only in preview mode, rest show as broken. Picasa3 did better, processing every other one (all the odd numbered ones came out as garbage).

Re: Canon IXUS 900 Ti / Powershot SD900 1.00C Port
« Reply #86 on: 01 / January / 2009, 09:53:33 »
Happy New Year, Video works but the video settings is missing in the main menu
It is better to burn a roll of film than curse the darkness Equip, S100 w/CHDK, SD900 w/CHDK, SD990 w/CHDK & Pentax K2000, Pentax Kr
Flickr:

*

Offline pixeldoc2000

  • ****
  • 356
  • IXUS900Ti 1.00C, IXUS300HS 1.00D
    • pixel::doc homebase
Re: Canon IXUS 900 Ti / Powershot SD900 1.00C Port
« Reply #87 on: 01 / January / 2009, 17:33:39 »
@hnikesch
thanks for your feedback!

I loaded the latest release CHDK on to my sd500 # 0.9.0-666 and it still provides shutter speed and f stop display at the bottom of the screen, it can't be turned off, no space for it in OSD layout editor??
hm, i have to investigate that a little in chdk source... chdk does not show this on my camera too...

Happy New Year, Video works but the video settings is missing in the main menu
I've wrote it in changelog... Yes, video settings menu und functions are disabled until they do not crash camera anymore...



Happy New Year to all CHDK Devs / Users!


*

Offline ewavr

  • ****
  • 1057
  • A710IS
Re: Canon IXUS 900 Ti / Powershot SD900 1.00C Port
« Reply #88 on: 01 / January / 2009, 17:49:41 »
I loaded the latest release CHDK on to my sd500 # 0.9.0-666 and it still provides shutter speed and f stop display at the bottom of the screen, it can't be turned off, no space for it in OSD layout editor??
hm, i have to investigate that a little in chdk source... chdk does not show this on my camera too...

gui.c, line 2675
#if CAM_DRAW_EXPOSITION
... etc
« Last Edit: 01 / January / 2009, 17:51:34 by ewavr »

*

Offline pixeldoc2000

  • ****
  • 356
  • IXUS900Ti 1.00C, IXUS300HS 1.00D
    • pixel::doc homebase
Re: Canon IXUS 900 Ti / Powershot SD900 1.00C Port
« Reply #89 on: 02 / January / 2009, 11:38:22 »
gui.c, line 2675
#if CAM_DRAW_EXPOSITION
... etc
Thanks!
I've defined CAM_DRAW_EXPOSITION in camera.h and changed aperture_sizes_table & shutter_speeds_table in shooting.c . Now it shows some values.

 

Related Topics


SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal