A590IS porting...

  • 948 Replies
  • 166627 Views
*

Offline mngc

  • ***
  • 113
  • a590is fw 1.0.1b & sx110is fw 1.0b
  • Publish
    Re: A590IS porting...
    « Reply #830 on: 18 / April / 2011, 03:04:09 »
    Advertisements
    @reyalp

    Thanks the fast upload, and your work.

    @dvip
     
    Thanks the test. I will try current autobuild.

    *

    Offline dvip

    • ****
    • 451
  • Publish
    Re: A590IS porting...
    « Reply #831 on: 24 / April / 2011, 01:11:14 »
    In the File Browser.
    I just tested Purge RAW with a590-101b-0.9.9-1152-full.zip and it didn't work.
    It works fine if you select all files (Select inverse) and do a delete.


    *

    Online reyalp

    • ******
    • 9871
  • Publish
    Re: A590IS porting...
    « Reply #832 on: 24 / April / 2011, 01:30:46 »
    In the File Browser.
    I just tested Purge RAW with a590-101b-0.9.9-1152-full.zip and it didn't work.
    It works fine if you select all files (Select inverse) and do a delete.
    FWIW purge raw is only supposed to delete raws that do not have a jpeg with the same number (can happen when you delete jpegs with the canon UI)

    It should also work on the entire DCIM directory, or an individual NNNCANON sub directory.

    Anyway, if it didn't trash your filesystem, I guess that's a good sign.
    Don't forget what the H stands for.

    *

    Offline dvip

    • ****
    • 451
  • Publish
    Re: A590IS porting...
    « Reply #833 on: 24 / April / 2011, 10:08:00 »
    @reyalp, if it is only supposed to delete raws, then it is working fine.
    It didn't trash the filesystem.
    So this is good sign!



  • Publish
    Re: A590IS porting...
    « Reply #834 on: 03 / May / 2011, 06:35:21 »
    Good day

    On my A590 camera has not earned a script time-lapse photography (ult_intrvl.bas) on A720 and A480 no problems. What could be wrong? Not worked out version of the camera (a590-101b-0.9.9-1169) or work in the camera?


    *

    Online reyalp

    • ******
    • 9871
  • Publish
    Re: A590IS porting...
    « Reply #835 on: 03 / May / 2011, 12:29:42 »
    Good day

    On my A590 camera has not earned a script time-lapse photography (ult_intrvl.bas) on A720 and A480 no problems. What could be wrong? Not worked out version of the camera (a590-101b-0.9.9-1169) or work in the camera?
    If I understand correctly, you are saying this script does not work on a590 ? If so, can you explain what part doesn't work ? Also, posting the specific script you are using would help. A link to where you got it or the file as an attachment.

    Or are you asking whether this script will work ? If so, try it and let us know ;)
    Don't forget what the H stands for.

  • Publish
    Re: A590IS porting...
    « Reply #836 on: 03 / May / 2011, 22:15:52 »
    No script is not working. makes the first frame in accordance with a timer and everything.

    Took it from here:

    http://chdk.wikia.com/wiki/Talk:UBASIC/Scripts:_Ultra_Intervalometer

    However, while I can tell exactly what the models:

    A460, A480, A 540, A 720 is no problem

    On the A590 version of the problem as a portal
    a590-101b-0.9.9-1169 and
    a590-101b-0.9.9-1168

    *

    Online reyalp

    • ******
    • 9871
  • Publish
    Re: A590IS porting...
    « Reply #837 on: 03 / May / 2011, 22:35:41 »
    No script is not working. makes the first frame in accordance with a timer and everything.
    If you want help, you need to explain *how* it is not working. You start the script, then what happens ?

    This is a very simple script, it should work on any camera. The comments on the talk page are mostly years old.
    Don't forget what the H stands for.


  • Publish
    Re: A590IS porting...
    « Reply #838 on: 03 / May / 2011, 23:07:37 »
    Begins, making the first shot in accordance with setting the timer.

    After that just works, but the pictures do not. Regardless of the setting. Just waiting for something. It may stand for very long. Specifically waited for 15 minutes (to set the timer for a few seconds). After interruption of the script writes

    Shot 1 of 5
    INTERRUPTED

    All other functions work without any problems.

    Standard of

    Delay 1st Shot (Mins)    0
    Delay 1st Shot (Secs)   3
    Number of Shots          5
    Interval (Minutes)         0
    Intrval  (seconds)         3
    Interval (10th Seconds) 0
    Endless N=0 Yes=1        1

    But pointed out other options. Such work does not depend on other settings (focus, and etc)
    « Last Edit: 03 / May / 2011, 23:09:45 by ShubinPavel »

  • Publish
    Re: A590IS porting...
    « Reply #839 on: 03 / May / 2011, 23:22:38 »
    Expected cycle time evaluates true. Before shooting, shows
    1 Cycle  Time   0 min 18 sec

     

    Related Topics