CarLapse - LUA Script for timelapse out of a driving car - page 4 - Completed and Working Scripts - CHDK Forum  

CarLapse - LUA Script for timelapse out of a driving car

  • 37 Replies
  • 25670 Views
Re: CarLapse - LUA Script for timelapse out of a driving car
« Reply #30 on: 11 / October / 2009, 23:50:07 »
Advertisements
i am getting error too. got the latest version of script on this thread, fb-lib from the link here too... named the file ".lua" and checked for ANSI encoding.

My cam is a A590, CHDK version autobuild (a590-101b-0.9.8-816-full.zip). am I missing something?

Error is:
Code: [Select]
==loopcounter) then
 break end until 1==2
:1: unexpected symbol nea
r '@'
PRESS SHUTTER TO CLOSE
(the message seems to print CR+LF characters too)

thanks.

*

Offline reyalp

  • ******
  • 12000
Re: CarLapse - LUA Script for timelapse out of a driving car
« Reply #31 on: 11 / October / 2009, 23:52:30 »
looks like you missed the start of the comment that is supposed to enclose the @ params
Your script should have --[[ at the start
Don't forget what the H stands for.

Re: CarLapse - LUA Script for timelapse out of a driving car
« Reply #32 on: 12 / October / 2009, 11:24:57 »
it worked! you were right, reyalp. I don't know the lua sintax, so I missed it out.

thanks!

Re: CarLapse - LUA Script for timelapse out of a driving car
« Reply #33 on: 07 / December / 2010, 22:17:10 »
So I just found out about CHDK and decided to try it out.  I have a SD600 with firmware 1.00A.  When I run this script here is what I get:

Started
SLeeping 2 seconds
sleeping 1 seconds
(it takes a picture and then it turns off with the lens still out and thats it)

Any suggestions on what I should do?


Re: CarLapse - LUA Script for timelapse out of a driving car
« Reply #34 on: 08 / February / 2011, 18:25:02 »
Thanks for the script! It works perfectly on my Ixus 100 / SD780 beta and 1053, while on the 1054 beta gives me problems. The only thing is that for every step it takes at least 4 seconds, and I think it is a limitation of the camera, because with continuous shooting can take every 2 seconds or less ... My mistake?

*

Offline reyalp

  • ******
  • 12000
Re: CarLapse - LUA Script for timelapse out of a driving car
« Reply #35 on: 08 / February / 2011, 18:46:53 »
Thanks for the script! It works perfectly on my Ixus 100 / SD780 beta and 1053, while on the 1054 beta gives me problems. The only thing is that for every step it takes at least 4 seconds, and I think it is a limitation of the camera, because with continuous shooting can take every 2 seconds or less ... My mistake?
The only change in 1054 was fixing spelling errors in changlog.txt, so this is definitely not the cause of your problem.

Don't forget what the H stands for.

Re: CarLapse - LUA Script for timelapse out of a driving car
« Reply #36 on: 08 / February / 2011, 20:00:06 »
You're right, I reinstalled from scratch and now works with the 1054. Thanks a lot :)

in the previous post I was wrong to write, actually I wanted to say this:
"The only thing Is that 'it takes at least 4 seconds to shoot, and I think it is not a limitation of my camera, cause with continuous shooting I Can Make shoots Every 2 seconds or less"

Re: CarLapse - LUA Script for timelapse out of a driving car
« Reply #37 on: 31 / March / 2011, 02:12:45 »
I have also the problem mentioned a couple of times in this thread (last by The_dark_master above).
I installed on both an A610 and an S3, CHDK is from mid march 2011 on both.

On starting carlapsev5 I get sleeping 1...2... then I image taken then camera hangs.

I didn't see any replies to the previous posts mentioning this. Anyone know why this happens?

Bash


 

Related Topics