os.remove not working on a650 with r623 - LUA Scripting - CHDK Forum
supplierdeeply

os.remove not working on a650 with r623

  • 5 Replies
  • 3478 Views
os.remove not working on a650 with r623
« on: 07 / December / 2008, 01:00:37 »
Advertisements
os.remove doesn't appear to be working on my a650 with build r623.

the line is simple -

os.remove("A/test.txt")

the file has no special privs. This works fine on my a570 r623.

I'm curious if this problem exists on other DryOS cameras.

*

Offline ewavr

  • ****
  • 1057
  • A710IS
Re: os.remove not working on a650 with r623
« Reply #1 on: 07 / December / 2008, 06:04:53 »
os.remove doesn't appear to be working on my a650 with build r623.
the line is simple -
os.remove("A/test.txt")
the file has no special privs. This works fine on my a570 r623.
I'm curious if this problem exists on other DryOS cameras.
Tested on SX100 1.00C (dryos) - your script works fine.

*

Offline reyalp

  • ******
  • 13392
Re: os.remove not working on a650 with r623
« Reply #2 on: 07 / December / 2008, 17:37:27 »
Please post llibtst.lua log.

Are you using multi-partition support ?

Does delete from the CHDK file browser work ?
Don't forget what the H stands for.

Re: os.remove not working on a650 with r623
« Reply #3 on: 07 / December / 2008, 21:41:31 »
ug, false alert.

...i spent a whole evening working on this before posting.


Re: os.remove not working on a650 with r623
« Reply #4 on: 08 / December / 2008, 01:35:37 »
ah hah! i found the problem.

my script was encoded in Mac OS Roman and not ISO Latin 9

Re: os.remove not working on a650 with r623
« Reply #5 on: 08 / December / 2008, 22:52:50 »
started a new thread so newcomers wouldn't need to wade through my initial confusion -

os.remove not working on a650 - FOR REAL!

 

Related Topics