timelapse not working-simple switch-a590is - Microfunguy's Builds - CHDK Forum supplierdeeply

timelapse not working-simple switch-a590is

  • 3 Replies
  • 2982 Views
timelapse not working-simple switch-a590is
« on: 08 / April / 2009, 06:08:37 »
Advertisements
a590is, 1.01b- sdm 1.80 or 1.76 timelapse for single cam(camerabutton used) is working but not with simple switch and twin-cams.
is there a standard setting-beside the one(s) mentioned in the guide? single shot, default timelapse-settings.
A590 IS-1.01b(x5), SX130IS-101c(x3), 101f(x2)
3dstereo-aeropanorama-Jungfraujoch
http://www.stereopan.tk

Re: timelapse not working-simple switch-a590is
« Reply #1 on: 08 / April / 2009, 06:53:35 »
If you read the website time-lapse page, you will see there is a parameter you can set to start the time-lapse when the USB remote is pressed.

HOWEVER, you must first start the scripts on both cameras by pressing the camera shutter button.

The script will then wait for the USB switch to be pressed.

Re: timelapse not working-canon mini-usb switch-a590is
« Reply #2 on: 09 / April / 2009, 04:33:38 »
ok single-cam timelaps is working, twin-cam is working but not synchro, even slowly walking people at distance. instructions discussed in the list. positive findings will be posted here.
« Last Edit: 10 / April / 2009, 09:58:37 by europanorama »
A590 IS-1.01b(x5), SX130IS-101c(x3), 101f(x2)
3dstereo-aeropanorama-Jungfraujoch
http://www.stereopan.tk

Continuous Panorama-Shooting-Solution found!
« Reply #3 on: 20 / April / 2009, 11:43:52 »
A590 IS-1.01b(x5), SX130IS-101c(x3), 101f(x2)
3dstereo-aeropanorama-Jungfraujoch
http://www.stereopan.tk


 

Related Topics