A430 porting started - histogram working - page 6 - General Discussion and Assistance - CHDK Forum

A430 porting started - histogram working

  • 115 Replies
  • 46068 Views
*

Offline zfeet

  • **
  • 67
Re: A430 porting started - histogram working
« Reply #50 on: 23 / September / 2009, 14:42:20 »
Advertisements
I haven't been able to get the A430 port working any better so therefore no updates.

Re: A430 porting started - histogram working
« Reply #51 on: 30 / September / 2009, 09:24:59 »
1. Changing Shutter Speed is not working for me :( .
Any value I set, the camera always shut down.
Any sugestions?

2. How can I test the "Bracketing in continuous mode"? is it working?

3. I save the .CRW file in my PC, but DNG4PS-2 didnt reconize it as RAW file

Thanks

« Last Edit: 30 / September / 2009, 10:07:32 by cacharrin »

Re: A430 porting started - histogram working
« Reply #52 on: 04 / November / 2009, 07:35:13 »
Hey, that goddamn hack ate my children and my dog, WTF!! :) Nice work, kids, I just bought a second hand A430, thinking that is was a 450 (damn my myopia) for timelapses and such stuff, and you just make my 30bucks investment worthy! Thanks a lot!

Re: A430 porting started - histogram working
« Reply #53 on: 04 / November / 2009, 07:55:38 »
Now seriously: I've got the card properly formatted but still can't get it to work. It was so easy with my S5is, that I thought it will be easy as well this time, but no :( I downloaded the image file, put the DISKBOOT.BIN (the only file on the provided link???) on the 16FAT card, locked it up, and put it on the camera, but it doesn't work. What am I doing wrong??? Please a little help! Thanks!

JTS :)


Re: A430 porting started - histogram working
« Reply #54 on: 04 / November / 2009, 13:15:58 »
 Hey, sorry for anoying!! It took me all the afternoon, but finally I've got it work!! once more, thanks a lot!!

JTS:)

Re: A430 porting started - histogram working
« Reply #55 on: 18 / November / 2009, 16:24:57 »
1. Changing Shutter Speed is not working for me :( .
Any value I set, the camera always shut down.
Any sugestions?

2. How can I test the "Bracketing in continuous mode"? is it working?

3. I save the .CRW file in my PC, but DNG4PS-2 didnt reconize it as RAW file

Thanks


Any Suggestions?

Any updates?

Thank you :)

Re: A430 porting started - histogram working
« Reply #56 on: 12 / January / 2010, 20:20:36 »
Hi,

I am new to this thread and CHDK. I wanted to try it on my old A430 however I am not able to dowload it from the linked posted in reply 43. Anyone has an alternate link?

Thanks a lot for the great and hard work!

*

Offline zfeet

  • **
  • 67
Re: A430 porting started - histogram working
« Reply #57 on: 13 / January / 2010, 02:57:25 »
The source code download still works, feel free to get it up to speed with the current SVN and get it integrated with CHDK.

http://www.zshare.net/download/62685780d81e9134/

Here's the diskboot.bin

http://www.megaupload.com/?d=QFFZLL0I


Re: A430 porting started - histogram working
« Reply #58 on: 05 / March / 2010, 18:12:03 »
Hello,

I'd just like to confirm that...
a) USB shutter release does not work on my a430
b) bracketing in continuous mode works fine.

cheers

UdoMM
:
<><

Re: A430 porting started - histogram working
« Reply #59 on: 18 / March / 2010, 16:09:28 »
b) bracketing in continuous mode works fine.

How do i test it?

Thanks

 

Related Topics