Editing WIKI News/History - page 2 - General Chat - CHDK Forum  

Editing WIKI News/History

  • 12 Replies
  • 4415 Views
Re: Editing WIKI News/History
« Reply #10 on: 31 / July / 2009, 09:34:14 »
Advertisements
I guess you mean the history of the News page ?

Yes.
Quote
I made a small edit (meta tag) on the start page, maybe this forces a reload now...please try again, first with a 'normal' refresh (F5), then with CTRL-F5 (force refresh).

For whatever reason, I can now see my posting, even without forcing refresh !

Quote
when you edit the main page, do you also see the old content of the news page in the preview ?

Yes, and when I returned to the main page it momentarily contained my new posting.

What has changed, why is it happening now ?

*

Offline fe50

  • ******
  • 3134
  • IXUS50 & 860, SX10 Star WARs-Star RAWs
    • fe50
Re: Editing WIKI News/History
« Reply #11 on: 31 / July / 2009, 10:18:17 »
What has changed, why is it happening now ?
When you edit the main page, the whole page (with the embedded frames / templates) will be recognized as changed/modified (no more 304 message); then a cache refresh is forced (on your machine and - maybe more important - on all proxies between you & the machine that hosts/deliver the page).

(See also Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1: 10 Status Code Definitions)

My "edit" was just a colon in a meta text: link...

BTW - you accidentally removed the 2009-07-18 news entry; i've added it again... after a refresh (Ctrl-F5) i also got the old content on the main page... after modifying the main page again, i get the updated page.

So the "solution" is to make an edit (on the page where the template is embedded) to force a refresh  8)

Re: Editing WIKI News/History
« Reply #12 on: 31 / July / 2009, 10:28:08 »
maybe more important - on all proxies between you & the machine that hosts/deliver the page).

So, there was an existing problem ....


Quote
you accidentally removed the 2009-07-18 news entry

No, I removed that to see if it would be missing from the main page, which it was not, of course.

Quote

So the "solution" is to make an edit (on the page where the template is embedded) to force a refresh  8)



Thanks for your courteous help   :)

 

Related Topics