Canon Powershot A630 video record issue - General Help and Assistance on using CHDK stable releases - CHDK Forum

Canon Powershot A630 video record issue

  • 2 Replies
  • 2574 Views
Canon Powershot A630 video record issue
« on: 19 / September / 2009, 11:33:06 »
Advertisements
I have been using the CHDK for at least 2 weeks now and am really happy with it, however today I tried to record video while using the CHDK and it turns the camera off.

I turn on the camera, and there's the CHDK interface along wit the time that I have left on the card (16 minutes and 54 seconds), then when I press the button to start recording, the time turns to 0 and it immediately shuts off. Going back to the camera's original OS of course works (wanted to check anyhow).

I've gone through the CHDK menu and couldn't figure out what was causing this to happen, is it a bug or was I missing some setting that causes this to happen?

Any help is greatly appreciated .

Pantherman

*

Offline whim

  • ******
  • 2036
  • A495/590/620/630 ixus70/115/220/230/300/870 S95
Re: Canon Powershot A630 video record issue
« Reply #1 on: 19 / September / 2009, 12:10:09 »
Can't test this ATM, 'cause my batteries are charging  :)

in the meantime, check if this recent message can help you

http://chdk.setepontos.com/index.php/topic,4236.msg40010.html#msg40010

hth,

wim

Re: Canon Powershot A630 video record issue
« Reply #2 on: 19 / September / 2009, 13:34:08 »
Can't test this ATM, 'cause my batteries are charging  :)

in the meantime, check if this recent message can help you

http://chdk.setepontos.com/index.php/topic,4236.msg40010.html#msg40010

hth,

wim

That worked perfectly, thanks! I didn't see the red exclamation point before it was mentioned in the post.

Pantherman

 

Related Topics