default script problem - Hello, I'm a NEWBIE - HELP!! (Newbies assistance, User Guides and thank you notes) - CHDK Forum supplierdeeply

default script problem

  • 2 Replies
  • 1640 Views
default script problem
« on: 25 / November / 2009, 07:06:00 »
Advertisements
Hello--
I hope someone can help with this. I got CHDK running perfectly on my SD950. What a pleasure! RAW, battery information, live histogram. Kudos to the developers. I am grateful.

I enjoyed a couple of days of problem-free shooting, and then tried to play with scripts in order to try to activate the DNG feature. As instructed, I loaded the badpixel script. Now, I have a default script which appears when pressing ALT. This was not there before. How do I remove this script, or disable it? I simply want the camera to work as it did before: no script when pressing ALT.

Probably this is simple, but I have searched and not found an answer.

Thanks,
Roberto

*

Offline reyalp

  • ******
  • 13233
Re: default script problem
« Reply #1 on: 25 / November / 2009, 07:19:50 »
There isn't any particular reason to reset the script. In alt mode, pressing the shutter always runs whatever script is selected. If no script has been selected, it runs a default built in one that just prints some stuff on the console.

That said, if you do want to reset it, you can do this by selecting an empty script. There should be one included in the CHDK package called default.bas.
Don't forget what the H stands for.

Re: default script problem
« Reply #2 on: 25 / November / 2009, 11:03:18 »
Reyalp--

Thanks.

Roberto

 

Related Topics