PowerShot SX210 IS - Porting Thread - page 42 - General Discussion and Assistance - CHDK Forum  

PowerShot SX210 IS - Porting Thread

  • 589 Replies
  • 265604 Views
Re: PowerShot SX210 IS - Porting Thread
« Reply #410 on: 27 / January / 2011, 04:20:17 »
Advertisements
>case AS_SHOOT:
>           ...
>           action_push(AS_WAIT_SAVE);
>           action_push_release(KEY_SHOOT_HALF); //was missing
>           action_push_release(KEY_SHOOT_FULL);

this is in 1050 trunk since some days, there need only compile newest version
Ixus 1000 HS

*

Offline asm1989

  • *****
  • 527
  • SX720, SX260, SX210 & SX200
Re: PowerShot SX210 IS - Porting Thread
« Reply #411 on: 28 / January / 2011, 01:04:06 »
New Version 1.6-Updated some stuff for shot in scripting needs testing
-Compiled with latest chdk 1050

http://www.4shared.com/file/WweJWVX0/CHDK1038-sx210is-ASM1989-RCv16.html
« Last Edit: 28 / January / 2011, 07:47:24 by asm1989 »

Re: PowerShot SX210 IS - Porting Thread
« Reply #412 on: 28 / January / 2011, 17:05:15 »
Version v1.6 tested. Scripts are working correctly (they weren't in v1.5). Everything's fine for now. I'll report if something goes wrong.

Regards!

Re: PowerShot SX210 IS - Porting Thread
« Reply #413 on: 29 / January / 2011, 05:28:07 »
Unable to find any working intervalometer script.


Re: PowerShot SX210 IS - Porting Thread
« Reply #414 on: 29 / January / 2011, 19:40:09 »
@alsostarring

I'm using the ultra intervalometer script from [url]http://chdk.wikia.com/wiki/UBASIC/Scripts:_Ultra_Intervalometer[/url and it works like a charm. Did you try that one with the last version?

Re: PowerShot SX210 IS - Porting Thread
« Reply #415 on: 30 / January / 2011, 21:09:56 »

Re: PowerShot SX210 IS - Porting Thread
« Reply #416 on: 31 / January / 2011, 10:17:26 »
grids are not centered, always to the left border. (Version v1.6 )

Re: PowerShot SX210 IS - Porting Thread
« Reply #417 on: 02 / February / 2011, 18:36:32 »
ultra intervalometer doesn't work.
it only takes first shot and then in an infinite loop with the LED blinking orange... and no shots till tou stop it...
trying to guess what i'm doing wrong...

thanks a lot for your helping hand!


Re: PowerShot SX210 IS - Porting Thread
« Reply #418 on: 03 / February / 2011, 01:27:57 »
ultra intervalometer doesn't work.
it only takes first shot and then in an infinite loop with the LED blinking orange... and no shots till tou stop it...
trying to guess what i'm doing wrong...

You don't need to guess.  Please look back at the thread and find my posts.  I describe the problem completely as well as provide examples LUA code that works.

Re: PowerShot SX210 IS - Porting Thread
« Reply #419 on: 03 / February / 2011, 19:46:11 »
I tested it and it says


*** STARTED ***
:8: unexpected symbol near 'B'
PRESS SHUTTER TO CLOSE
*** INTERRUPTED ***

 

Related Topics