IXUS 1000 HS Porting Thread - page 44 - DryOS Development - CHDK Forum supplierdeeply

IXUS 1000 HS Porting Thread

  • 437 Replies
  • 94520 Views
*

Offline koshy

  • *****
  • 897
Re: IXUS 1000 HS Porting Thread
« Reply #430 on: 08 / June / 2018, 13:21:53 »
Advertisements
Anyway, here's a build with
Code: [Select]
    #undef  CAM_HAS_IRIS_DIAPHRAGM
removed from platform_camera.h
How neat, you read that. I figured I would have to ask ;-) Thanks for reading my mind.

*

Offline unb

  • *
  • 2
Re: IXUS 1000 HS Porting Thread
« Reply #431 on: 07 / August / 2019, 09:12:02 »

*

Offline koshy

  • *****
  • 897
Re: IXUS 1000 HS Porting Thread
« Reply #432 on: 07 / August / 2019, 15:07:54 »

*

Offline srsa_4c

  • ******
  • 3979
Re: IXUS 1000 HS Porting Thread
« Reply #433 on: 07 / August / 2019, 18:14:19 »
i made a dump of 102c here
That's unlucky, differs from both 102b and 102d. I'll see if I can come up with a port...


*

Offline fe50

  • ******
  • 3105
  • IXUS50 & 860, SX10 Star WARs-Star RAWs
    • fe50
Re: IXUS 1000 HS Porting Thread
« Reply #434 on: 07 / August / 2019, 18:52:36 »
Added the
  • IXUS 1000 / SD 4500 1.02C
full 8MB dump by unb from this forum post to the CHDK P&S FW dumps repository.

*

Offline srsa_4c

  • ******
  • 3979
Re: IXUS 1000 HS Porting Thread
« Reply #435 on: 08 / August / 2019, 16:18:14 »
Attached is a port for firmware 102c and the source diff. Basically, it's a copy of the 102d port with sources re-generated.
@unb Can you try and report whether it works?

*

Offline unb

  • *
  • 2
Re: IXUS 1000 HS Porting Thread
« Reply #436 on: 08 / August / 2019, 17:52:24 »
Attached is a port for firmware 102c and the source diff. Basically, it's a copy of the 102d port with sources re-generated.
@unb Can you try and report whether it works?
I just tried it and as far as I can see, it works. I will report if something is wrong.
« Last Edit: 08 / August / 2019, 17:54:07 by unb »

*

Offline srsa_4c

  • ******
  • 3979
Re: IXUS 1000 HS Porting Thread
« Reply #437 on: 22 / August / 2019, 19:38:50 »
I just tried it and as far as I can see, it works.
Thanks, I added this port to svn and enabled autobuild (it should work just as well as the 102d port).


 

Related Topics