G11 screwed up after running firmware - page 2 - General Help and Assistance on using CHDK stable releases - CHDK Forum
supplierdeeply

G11 screwed up after running firmware

  • 17 Replies
  • 7271 Views
*

Offline reyalp

  • ******
  • 13667
Re: G11 screwed up after running firmware
« Reply #10 on: 16 / June / 2010, 00:04:55 »
Advertisements
LOL - I'm calling this a troll myself.  Maybe it happened maybe not but quite frankly this individual seems less than receptive to being helped.  (Edit - The word honest seemed a little harsh on reflection)

Harpo
Dunno about troll, but definitely not doing anything that will effectively lead to a solution. Whatever happened, it will take careful methodical work to figure out the actual problem and solution.

I doubt the battery being left out will fix this.
I'm 100% certain it won't.
Quote
Its a shame canon doesnt have any firmware updates as this might be a chance to repair it.
I'm 99% certain this wouldn't help either, for reasons explained earlier. Why ask for advice if you are going to ignore people who actually know something about the topic ?

*shrug*

Sucks to damage your camera (although as far as camera damage goes, having the wrong date stamp is pretty benign) but if you want fix it you'll have to do some leg work. Jumping to conclusions won't help.
Don't forget what the H stands for.

Re: G11 screwed up after running firmware
« Reply #11 on: 16 / June / 2010, 02:11:57 »
Have you tried setting the time on the camera back to a reasonable date.
LOL - I'm calling this a troll myself.  Maybe it happened maybe not but quite frankly this individual seems less than receptive to being helped.  (Edit - The word honest seemed a little harsh on reflection)

Harpo

Sucks to be you!

If you have the fix POST IT! I have not seen anyone here do anything to FIX THE ISSUE. I told you I dont remember everything I did. I posted everything I could remember. I dont want to F up the camera any more. Theis firmware TRASHED the camera. LIVE WITH IT!

http://www.michaelkdickson.com/webjunk/g11%20fail/_U6L0479.jpg

http://www.michaelkdickson.com/webjunk/g11%20fail/_U6L0479.jpg

Re: G11 screwed up after running firmware
« Reply #12 on: 16 / June / 2010, 02:15:04 »
Im done with this place. Your software sucks and trashes cameras and when I post the FACTS I get some azzwipe canuck calling me a troll. You got owned pal.

Re: G11 screwed up after running firmware
« Reply #13 on: 16 / June / 2010, 11:11:24 »
It is a fact that your camera shows that the date is 1/1/70 but that doesn't actually help with a solution or determine if CHDK actually was the cause.  I feel for you since with your attitude it is unlikely your camera will ever get back to normal. 

You have this mistaken belief that anyone but yourself is harmed here.  I will continue to use CHDK, reyalp will continue to use CHDK.  Only you are affected.  A few people may decide not to use CHDK but that is their loss not ours. 

If you want your camera to get a proper date you will listen to reyalp and not just rant on and on.


Harpo
Canon Models - SD300, SD780, & SX210


*

Offline whoever

  • ****
  • 280
  • IXUS950
Re: G11 screwed up after running firmware
« Reply #14 on: 16 / June / 2010, 12:06:01 »
Very nice, Harpo, what a netiquette! It is amazing how the IT shapes our behavior. In different ways...

*

Offline PhyrePhoX

  • *****
  • 2254
  • make RAW not WAR
    • PhyreWorX
Re: G11 screwed up after running firmware
« Reply #15 on: 16 / June / 2010, 20:24:14 »
Im done with this place. Your software sucks and trashes cameras and when I post the FACTS I get some azzwipe canuck calling me a troll. You got owned pal.


what an imbecile. sorry i say this, me being a moderator and developer, but i cannot take people seriously who write stuff like that.
with that being said, let's move on and continue our mission to destroy the powershots of the world.

Re: G11 screwed up after running firmware
« Reply #16 on: 09 / December / 2010, 13:24:05 »
Just a late update I took the g11 into canon service irvine and they uploaded the firmware (oem) back to the camera which fixed the issue.

So when I said this firmware screwed up my camera I was correct and the flamers were wrong. Im sure I will get flamed for this as well but some people refuse to except blame when blame is due.

*

Offline reyalp

  • ******
  • 13667
Re: G11 screwed up after running firmware
« Reply #17 on: 09 / December / 2010, 17:34:05 »
Good to hear you got your camera fixed.

Possibly similar to this http://chdk.setepontos.com/index.php?topic=5660.0
Reseting the params would most likely be part of whatever they did to restore the original firmware. I did suggest param corruption as a possible cause here http://chdk.setepontos.com/index.php?topic=5322.msg51668#msg51668

Quote
So when I said this firmware screwed up my camera I was correct and the flamers were wrong. Im sure I will get flamed for this as well but some people refuse to except blame when blame is due.
There doesn't appear to be sufficient evidence to prove or disprove this. It should be noted that others have used CHDK on the G11 without problems.
Don't forget what the H stands for.


 

Related Topics