missing posts after forum update ? - Forum related topics (including issues) - CHDK Forum supplierdeeply

missing posts after forum update ?

  • 2 Replies
  • 1315 Views
missing posts after forum update ?
« on: 18 / October / 2011, 08:31:46 »
Advertisements
@acseven :  not sure if you are having any success finding some of the missing posts.  I noticed that all the post after this one were missing in the "Re: Chdk for SX130 IS ?" thread :

http://chdk.setepontos.com/index.php?topic=5691.msg74375#msg74375

There was some good stuff in there about light painting and dark frame subtraction.  I can repost the little script and a summary of the discussion but I don't have the links posted for dark frame subtraction software.

TIA
Ported :   A1200    SD940   G10    Powershot N    G16

Re: missing posts after forum update ?
« Reply #1 on: 18 / October / 2011, 09:22:49 »
@acseven :  not sure if you are having any success finding some of the missing posts.  I noticed that all the post after this one were missing in the "Re: Chdk for SX130 IS ?" thread :

http://chdk.setepontos.com/index.php?topic=5691.msg74375#msg74375

There was some good stuff in there about light painting and dark frame subtraction.  I can repost the little script and a summary of the discussion but I don't have the links posted for dark frame subtraction software.

TIA

I found them all, that's not the issue. The thing is that I have mixed id's on two different sql tables (that relate between themselves), and I couldn't find an immediate way of merging the data with the new database.

My problem is time! I need to determine how many are they, because in the end it might be easier just to create them manually.

Two or three days, maybe, I'm kind of busy during the day and still like to sleep once in a while... ;)

Re: missing posts after forum update ?
« Reply #2 on: 01 / November / 2011, 18:47:52 »
I'm sorry for not having done this by now, but I ended up finding that there a lot of posts missing, from a long time ago, and I still don't know why.

I don't even know if it was like that on the old server.

Sorry again for the delay , it's been a bit hectic!

 

Related Topics