SX260 HS Porting Thread - page 65 - DryOS Development - CHDK Forum supplierdeeply

SX260 HS Porting Thread

  • 642 Replies
  • 119899 Views
*

Offline koshy

  • *****
  • 1046
Re: SX260 HS Porting Thread
« Reply #640 on: 08 / June / 2020, 12:53:34 »
Advertisements
OK, so the bottom line is _to_ui appears to work in all known cases?
Yes that always worked. Including the =wheel_right() and =wheel_left() in your test build.

Which build you run shouldn't affect the various =post_levent_... tests, those go directly to the firmware (unless there's some other bug elsewhere, but it's pretty simple)
I was seeing inconclusive behaviour. You'll love this...
Using the test build (actually tried) - or any of the builds I used (I guess)

Code: [Select]
Sequence A
#1 > =post_levent_for_npt("RotateJogDialRight",1)
#2 > =post_levent_for_npt("RotateJogDialRight",2)
#3 > =post_levent_to_ui("RotateJogDialRight",1)
#4 > =post_levent_to_ui("RotateJogDialRight",2)

#1 and #2 fail. #3 and #4 work and are interchangeable

Code: [Select]
Sequence B
#1 > =post_levent_to_ui("RotateJogDialRight",1)
#2 > =post_levent_to_ui("RotateJogDialRight",2)
#3 > =post_levent_for_npt("RotateJogDialRight",1)
#4 > =post_levent_for_npt("RotateJogDialRight",2)
#1 #2 #3 and #4 work. one of #1 and #2 can be omitted.

So, for post_levent_for_npt to work it needs one previous post_levent_to_ui. 1 or 2 make no difference.
That is as close as I can take you to what should be some sort of bug.
Koshy had a little ELPH which wasn't white as snow but everywhere that Koshy went the ELPH was sure to go. (actually an SD, but that detail ruins the rhyme...)

*

Offline Caefix

  • ***
  • 213
  • Sorry, busy deleting test shots...
Re: SX260 HS Porting Thread
« Reply #641 on: 08 / June / 2020, 13:46:39 »
 ??? @Sx210 we have the special? case, that wheel_left() turns good _right() fails.
Maybe testing both directions gives a hint?
All lifetime is a loan from eternity.

*

Online reyalp

  • ******
  • 12586
Re: SX260 HS Porting Thread
« Reply #642 on: 08 / June / 2020, 15:08:56 »
Thank you :D

I can reproduce that behavior on sx160, which uses _to_ui in the wheel functions.

Updated to use _to_ui, 1 in autobuild 5518
Don't forget what the H stands for.

 

Related Topics