ultra intervalometer problems - General Discussion and Assistance - CHDK Forum

ultra intervalometer problems

  • 3 Replies
  • 1392 Views
*

Offline brizo

  • *
  • 15
ultra intervalometer problems
« on: 26 / July / 2012, 15:13:08 »
Advertisements
Hi,

This is my first post, I've looked at other threads & can't find what i'm looking for.  I'm pretty new to CHDK & am really enjoying its uses but still don't fully understand a lot of it!  I have added the ultra intervalometer to my sx40hs but it won't work.  I've tried the 4 different script versions, but every time I set my times & press my shutter button a red box comes up in the top left corner with yellow writing saying "uBASIC:1 Unk stmt"  I don't know why this is happening & would appreciate any help with this.

Thanks

Re: ultra intervalometer problems
« Reply #1 on: 26 / July / 2012, 15:33:15 »
Please don't cross post the same question in multiple threads.
Ported :   A1200    SD940   G10    Powershot N    G16

*

Offline srsa_4c

  • ******
  • 4262
Re: ultra intervalometer problems
« Reply #2 on: 26 / July / 2012, 15:37:20 »
I have added the ultra intervalometer to my sx40hs but it won't work.  I've tried the 4 different script versions, but every time I set my times & press my shutter button a red box comes up in the top left corner with yellow writing saying "uBASIC:1 Unk stmt"  I don't know why this is happening & would appreciate any help with this.
My guess is that the editor you used saved the script in a format other than plain text.
Here's some general info about scripting: http://chdk.wikia.com/wiki/CHDK_scripting
WW was faster, but I post this anyway :)

*

Offline brizo

  • *
  • 15
Re: ultra intervalometer problems
« Reply #3 on: 26 / July / 2012, 16:07:47 »
Please don't cross post the same question in multiple threads.


apologies, I didn't know how to delete my initial thread & realised it was in the wrong place so added it here, won't happen again!


 

Related Topics