SX40HS won't take pictures - RAW Shooting and Processing - CHDK Forum

SX40HS won't take pictures

  • 2 Replies
  • 1510 Views
SX40HS won't take pictures
« on: 23 / August / 2012, 22:32:33 »
Advertisements
Does anybody have step by step instructions on setting up a SX40HS to shoot raw? Any help would be appreciated. I have tried to follow video's but haven't been successful yet.

Re: SX40HS won't take pictures
« Reply #1 on: 23 / August / 2012, 22:39:32 »
Does anybody have step by step instructions on setting up a SX40HS to shoot raw? Any help would be appreciated. I have tried to follow video's but haven't been successful yet.
It would be useful if you posted what you have working so far.

Nothing ?

CHDK boots - you see the logo ?

You can't open the CHDK menus ?

You can open CHDK menus but don't know where to go next ?

And its always helpful to post the CHDK version you loaded - the full name of the zip file you used is okay instead.

If you are into some reading rather than videos,  here's some good links :

link> CHDK in Brief
link> CHDK User Quick Start Guide
link> CHDK User Manual
link> CHDK for Dummies
link> CHDK Wiki FAQ

link> CHDK Wiki Page about RAW
link> CHDK Forum thread on RAW
link> CHDK Wiki Page about Raw Software
link> CHDK Forum Board for RAW
Ported :   A1200    SD940   G10    Powershot N    G16

Re: SX40HS won't take pictures
« Reply #2 on: 24 / August / 2012, 16:44:20 »
Thank you waterwingz, your comments are well taken. When I get home from work I will try to be more forth coming with info that bears some fruit on my next entry. Thanks for the links.

 

Related Topics