S100 firmware button NOT FOUND******* NEED HELP******** - page 2 - General Discussion and Assistance - CHDK Forum

S100 firmware button NOT FOUND******* NEED HELP********

  • 14 Replies
  • 3386 Views
Re: S100 firmware button NOT FOUND******* NEED HELP********
« Reply #10 on: 25 / August / 2012, 00:07:05 »
Advertisements
yeah im trying to do that im using the sdm...~~ cos im using a 8gb card

Re: S100 firmware button NOT FOUND******* NEED HELP********
« Reply #11 on: 25 / August / 2012, 00:13:29 »
yeah im trying to do that im using the sdm...~~ cos im using a 8gb card
I'd recommend the following steps :

1) Format your 8G card as FAT32 (you should be able to do that in the camera - just check to make sure its FAT32 and not exFAT).
2) Use EOScard to make the SD card bootable : http://chdk.wikia.com/wiki/EOScard
3) Unzip the CHDK distribution to the SD card.
4) Lock the SD card, insert in camera and start camera.

Ported :   A1200    SD940   G10    Powershot N    G16

Re: S100 firmware button NOT FOUND******* NEED HELP********
« Reply #12 on: 25 / August / 2012, 01:04:32 »
OMG YES!!! FINALLY I SEE THE LOGO and some freaky weird things that normally arent there!

Re: S100 firmware button NOT FOUND******* NEED HELP********
« Reply #13 on: 25 / August / 2012, 01:07:44 »
THANK YOU SOO MUCH!! finally i got it..


Re: S100 firmware button NOT FOUND ##SOLVED ##
« Reply #14 on: 25 / August / 2012, 10:05:24 »
I updated the wikia instructions so that other S100 users (and people testing development versions for any camera) will not have the same trouble.

Ported :   A1200    SD940   G10    Powershot N    G16

 

Related Topics