IXUS 115 HS / Shutterspeed not exceeding 60 secs or 64 secs.. - General Help and Assistance on using CHDK stable releases - CHDK Forum  

IXUS 115 HS / Shutterspeed not exceeding 60 secs or 64 secs..

  • 3 Replies
  • 1903 Views
IXUS 115 HS / Shutterspeed not exceeding 60 secs or 64 secs..
« on: 17 / November / 2012, 22:59:48 »
Advertisements
Hi, everyone

I am using Shoot.bas script in CHDK. In Extra operations I have done these following settings:

Disable Overrides:                     OFF
Shutterspeed override:              3
Value factor:                              100
Shutterspeed enum type:          factor
ISO overrides:                            2
Value Factor:                              100
Other settings are not changed.

I am using Canon IXUS 115 HS (aka ELPH 100). I am in camera AUTO mode, pressed <ALT> to turn on script mode. Then I am shooting. But everytime shutter is closing after 60 secs (or 64 secs in 'Ev step mode'). I have tried different settings in shutterspeed overrides, but no luck (except for anything less than 60 secs).

Can anyone help me with this problem???  Please..........

Thank You.


*

Offline nafraf

  • *****
  • 1308
Re: IXUS 115 HS / Shutterspeed not exceeding 60 secs or 64 secs..
« Reply #1 on: 18 / November / 2012, 06:52:58 »
Hi, maybe this helps you:  http://chdk.setepontos.com/index.php?topic=6751.msg92262#msg92262

To report bugs you can use the IXUS115 thread, please informs the version of CHDK that you are running and the firmware version of your camera. That will be useful for the developers ;)

Re: IXUS 115 HS / Shutterspeed not exceeding 60 secs or 64 secs..
« Reply #2 on: 18 / November / 2012, 12:47:59 »
thanks for replying... I will post it in the thread you mentioned.

Re: IXUS 115 HS / Shutterspeed not exceeding 60 secs or 64 secs..
« Reply #3 on: 19 / November / 2012, 22:49:05 »
It is solved with the development or unstable release (1.2.0) of CHDK....   :)


 

Related Topics