Camera Locks Up After Exposure - page 2 - Hello, I'm a NEWBIE - HELP!! (Newbies assistance, User Guides and thank you notes) - CHDK Forum

Camera Locks Up After Exposure

  • 15 Replies
  • 4380 Views
Re: Camera Locks Up After Exposure
« Reply #10 on: 04 / September / 2014, 18:48:42 »
Advertisements
I reloaded CHDK using "stick" which performed the download. With a clean installation, the 11-second delay is no longer happening.

Re: Camera Locks Up After Exposure
« Reply #11 on: 04 / September / 2014, 18:54:34 »
Case closed.

Have fun with CHDK !
Ported :   A1200    SD940   G10    Powershot N    G16

Re: Camera Locks Up After Exposure
« Reply #12 on: 05 / September / 2014, 21:43:25 »
If memory serves, I was trying to write a raw file and using CHDK's +1 or +2 EV setting. Running both scripts simultaneously may have bogged the camera down.

Re: Camera Locks Up After Exposure
« Reply #13 on: 05 / September / 2014, 21:58:44 »
If memory serves, I was trying to write a raw file and using CHDK's +1 or +2 EV setting. Running both scripts simultaneously may have bogged the camera down.
Unlikely but thank you for looking for reasons.

Both functions are part of the built-in CHDK functionality and not related to "scripts".  They happen at different times in the shooting sequence and thus can't overload the camera's processor due to running simultaneously.

Ported :   A1200    SD940   G10    Powershot N    G16


Re: Camera Locks Up After Exposure
« Reply #14 on: 05 / September / 2014, 22:50:33 »
All I know is that without those two options in effect, i.e. a clean installation, the camera is responsive once more.

Re: Camera Locks Up After Exposure
« Reply #15 on: 05 / September / 2014, 22:53:45 »
All I know is that without those two options in effect, i.e. a clean installation, the camera is responsive once more.
So now that you have done a clean install, what happens if you re-enable RAW and Ev adjust ?
Ported :   A1200    SD940   G10    Powershot N    G16

 

Related Topics